HomePolíticaJoan Bertomeu encapçala la candidatura d’ERC "per liderar el canvi a Sant...

Joan Bertomeu encapçala la candidatura d’ERC “per liderar el canvi a Sant Jaume d’Enveja i els Muntells”

Joan Bertomeu i Zaragoza ha presentat avui els integrants de la candidatura municipal d’Esquerra Republicana de Sant Jaume d’Enveja i els Muntells, amb la qual intentaran acabar amb la majoria absoluta que governa l’Ajuntament i obrir una nova etapa al municipi. Bertomeu, que havia estat regidor d’esports i promoció de comerç al govern municipal, fa dues legislatures,  torna a encapçalar per segona vegada consecutiva una candidatura que suma renovació i rejoveniment.

En aquest sentit, l’alcaldable ha ressaltat la capacitat per formar “un equip molt divers, amb molta joventut, preparada, amb idees renovadores, i que pensem que és la millor opció perquè Sant Jaume i els Muntells tiren endavant i tornin a aixecar el cap”.

Bertomeu ha deixat clar que “tenim un projecte ambiciós que té com a eixos destacats l’atenció al benestar de la gent, la creació d’ocupació amb el suport i la captació d’empreses i la innovació industrial, el foment del turisme sostenible i esportiu aprofitant el magnífic riu i delta que tenim, i l’aposta per la participació ciutadana amb els pressupostos participatius”.

A més, ha afegit: “des d’Esquerra Republicana treballem perquè Sant Jaume i els Muntells siguin un poble de progrés, mudat, modern, actiu i referent a les Terres de l’Ebre. Treballem el present, per tenir un bon futur, i des del municipalisme posar els fonaments de la República catalana”.

La diputada i secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Norma Pujol, els hi ha mostrat el seu suport. “Aquesta candidatura farà una gran feina perquè té molta il·lusió, compromís i ganes per transformar Sant Jaume i els Muntells; fer avançar el municipi i generar oportunitats, i en tot aquest camí estaran acompanyats de tota la força institucional que Esquerra Republicana té al territori”.

Els integrants de la llista electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Jaume d’Enveja són: Joan Bertomeu Zaragoza, Andreu Fumadó Queral, Julia Queral Lleixa, Helena Risco Acedo, Jose Antonio Díez Bertola, Ana Colomé Tomàs, Jordi Salvador Nicolau, Katia Queral Bertomeu, Jonatan Polop Arques, Estefania Franch Tomàs, Francisco Llambrich Sales, Josep Bertomeu Balagué,i Rosa Alentorn Sànchez.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies