HomePolíticaJoan Martínez Borrell serà l’alcaldable de la candidatura republicana Implicats per Ascó

Joan Martínez Borrell serà l’alcaldable de la candidatura republicana Implicats per Ascó

Joan Martínez Borrell, regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament d’Ascó, agafarà el relleu d’Amadeu Pros, com alcaldable de la candidatura Implicats per Ascó – Acord Municipal per a les eleccions de maig. Martínez i Pros formen part del govern de coalició local, després d’haver aconseguit tres regidories en la darrera convocatòria electoral i ser la segona força més votada.

De tarannà dialogant i negociador, Martínez i la seva candidatura estan compromesos en impulsar noves polítiques i noves maneres de fer, amb la voluntat d’oferir un projecte engrescador, que aprofiti al màxim totes les potencialitats que tant Ascó com la Ribera d’Ebre ofereixen. Amb el repte del Fons de Transició nuclear, l’atracció de noves empreses i el suport als emprenedors, com a temes destacats a tenir en consideració. Hi ha la voluntat de treballar per fer d’Ascó un poble protagonista en el futur desenvolupament industrial de la comarca, i de fer una aposta decidida per projectes innovadors en els àmbits del  turisme i l’agricultura.

La candidatura liderada per Joan Martínez combinarà l’experiència en gestió municipal, amb joventut i noves veus que aportaran forces i visions renovades per encarar una nova etapa a l’Ajuntament.

Un dels aspectes prioritaris del projecte republicà és el d’intentar donar resposta a la necessitat d’ampliar l’oferta d’habitatge assequible al municipi. Cal actuar perquè el jovent pugui quedar-se a viure al poble, i això implica disposar d’habitatges nous o rehabilitats a preus no prohibitius.

Des del govern local l’equip d’Esquerra Republicana de Catalunya ha participat en actuacions destacades, com per exemple, el desplegament i connexió definitiva de la fibra òptica al poble, a més, d’impulsar obres com la construcció del complex esportiu, la nova rotonda d’accés al municipi així com diferents infraestructures que conformen noves zones verdes, com el parc urbà Joan XXIII, les senderes del castell i el nou parc de la residència. També s’ha adequat l’accés a Ascó per la part sud, s’han substituït les bombes dels pous de subministrament d’aigua potable i s’han iniciat les accions per ampliar el polígon industrial.

D’altra banda, un altre aspecte a destacar és la modificació de les normes subsidiàries municipals que permetrà regular la instal·lació de parcs eòlics o solars, evitant-ne així la massificació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 39

Últimes notícies