HomeUrbanismeL’Aldea porta l’aigua potable al Raval de Sant Josep

L’Aldea porta l’aigua potable al Raval de Sant Josep

L’Ajuntament de l’Aldea, juntament amb l’empresa AGBAR, ha iniciat les obres d’abastament del subministrament d’aigua potable fins al Raval de Sant Josep de l’Aldea, una obra llargament reivindicada pels veïns i veïnes de la zona. El projecte disposa una canonada de 490 metres de polietilè i 110 centímetres de diàmetre, que es deixarà instal·lada fins les escomeses dels possibles subministraments de connexió a la xarxa d’aigua, a fi i efecte que el dia que necessitin connectar-se ho puguin fer sense la necessitat d’excavar el terreny.

El batlle del municipi del Baix Ebre, Xavier Royo, mostrava la seva “satisfacció per poder fer efectiva aquesta acció, la qual ens havíem compromès. Hem tingut algunes dificultats amb l’obra, perquè sempre hem buscat la realització amb les millors condicions possibles pel veïnat i amb les millors condicions econòmiques per l’Ajuntament. Dotarem de subministrament d’aigua potable, tan a les cases disseminades com a les de la Raval de Sant Josep”.

L’alcalde remarcava que el govern que encapçala “és de fets i no de promeses incomplertes ni de paraules que s’emporta el vent. Aquesta legislatura hem fet realitat aquestes obres necessàries en les Ravals i disseminats, dotant-les d’aquests serveis i esperem que, si el poble ens continua donant la confiança, poguéssim ampliar aquests serveis a diferents indrets de Ravals i disseminats”.

La connexió s’ha realitzat a la xarxa actual del municipi que es troba al carrer Sant Cebrià fins la raval de Sant Josep, pel costat del canal de reg, i l’import d’execució de l’obra és de 47.482,25 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 33 = 34

Últimes notícies