HomePolíticaJordi Jordan proposa convertir els 6 km de muralles en un producte...

Jordi Jordan proposa convertir els 6 km de muralles en un producte turístic

Jordi Jordan i el seu equip han visitat el barri del Rastre des d’on  ha llençat la proposta de convertir les muralles i fortificacions de Tortosa en un producte de qualitat. Segons Jordan, que ha estat president dels Amics dels Castells durant 7 anys, ha valorat que “les muralles tortosines són úniques a la Península tant per la seua extensió com perquè n’hi ha de totes les èpoques, si les restaurem de manera progressiva i amb un projecte clar es convertiran en un element turístic que ens diferencia d’altres ciutats i podem ser la Carcassona de Catalunya”.

Així, Jordi Jordan, ha explicat una bateria de propostes en l’àmbit de les muralles però ha ressaltat que la prioritat és adequar un circuit que connectaria diferents trams de muralla començant des de la plaça del Rastre, passant pel fortí de Bonet, les Avançades i acabant a la muralla medieval i la torreta de Remolins. Segons Jordan “cap ciutat té un circuit tant gran, diferent i amb les vistes que té el que proposem des de Movem Tortosa, és el primer que hem de fer perquè quan vinguin turistes s’enamorin de la nostra ciutat i la visita es faci única”. Jordan ha dit que la resta de fortificacions s’haurien de rehabilitar en una segona i tercera fase.

Per altra banda, Jordi Jordan, ha defensat també la recuperació del col·legi Sant Josep, que vol que sigui de titularitat pública perquè s’han de fer inversions. “No ens creiem l’acord que diu tindre la Sra Roigé perquè no l’ha ensenyat a ningú i perquè el va presentar a dies de les eleccions, caldrà treballar de veritat i no per fer electoralisme, ens sorprèn que ara vulgui fer equipaments culturals i esportius en aquest espai com sempre hem defensat nosaltres quan fa poc deia que el volia enderrocar per fer pisos”. Així, Jordan ha recordat que l’únic partit que fa anys porta la recuperació del Sant Josep és Movem Tortosa i vol convertir-lo en un centre d’arts escèniques, recuperar la piscina d’estiu i també crear un hotel d’entitats per a les associacions de la ciutat.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 47

Últimes notícies