HomePolíticaJosep Lluís Borràs presenta el programa amb el què "vol fer arribar...

Josep Lluís Borràs presenta el programa amb el què “vol fer arribar el canvi al poble dels Reguers”

El candidat de Movem Els ReguersPSC, Josep Lluís Borràs, va presentar dimecres al vespre als seus veïns i veïnes les propostes amb què vol “portar el canvi de progrés al poble“. Borràs, acompanyat pels líders de la coalició progressista, Jordi Jordan i Víctor Grau, ha decidit tornar-s’hi a presentar i demanar novament la confiança als seus veïns i veïnes “per a posar els Reguers al lloc que li pertoca, cohesionar-lo i acabar amb la situació tan crítica que tenim i amb el menysteniment de Tortosa“. Fa quatre anys la llista del candidat de Movem El Reguers va ser la més votada, però no va poder governar.

Foto: Cedida

Paguem els mateixos impostos que a Tortosa, però les actuacions que es fan aquí són nul·les o gairebé nul·les“, va reblar Borràs. Seguidament, va passar a parlar dels projectes de futur per al poble amb què vol revertir esta situació, tot i que abans ha matisat que “segueixen la línia dels de fa quatre anys, no per falta d’imaginació, sinó perquè en estos anys no s’ha fet res“. Les propostes en què treballa la coalició de progrés son “mantenir i potenciar els espais i equipaments públics; millorar el servei de neteja amb una renovació dels contenidors i papereres; dur a terme una actuació conjunta a totes les voreres i eliminar-ne les barreres arquitectòniques; crear la plaça d’oficial de brigada; impulsar la Séquia dels Reguers com un element vertebrador i ampliar l’enllumenat i fer-lo més sostenible” anunciava el candidat a l’alcaldia. Encara relacionat amb la sostenibilitat, el candidat progressista als Reguers proposa “substituir el sostre de la pista de ball d’hivern i aprofitar per a instal·lar-hi plaques fotovoltaiques, instal·lació que es farà extensible a tots els edificis municipals, per a ser més sostenibles i abaratir la factura de la llum“. El candidat progressista, treballarà també per consolidar el teixit associatiu del poble.

Foto: Cedida

Josep Lluís Borràs va acabar fent una crida al vot als seus veïns i veïnes “no ens hem de confiar, hem d’anar tots a votar, és molt necessari per a canviar el govern a l’Ajuntament. Hem d’anar a votar per aconseguir una manera diferent de governar, per aconseguir una vegada per totes un canvi progressista. Esta vegada és possible, esta vegada tenim la força per aconseguir-ho, entre tots i totes farem possible el canvi que ens mereixem“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 64

Últimes notícies