HomePolítica"Millorar el passeig de Ribera i transformar el parc municipal", principals propostes...

“Millorar el passeig de Ribera i transformar el parc municipal”, principals propostes d’Esquerra Tortosa pel barri del Temple

El programa de govern d’Esquerra Tortosa centra un dels eixos en obrir la ciutat al riu i, en aquest sentit, el barri del Temple ocupa una situació privilegiada perquè els tortosins i les tortosines visquin de cara a l’Ebre, que és símbol d’identitat. Així, Esquerra considera imprescindible millorar el passeig de Ribera, que actualment presenta un estat de deixadesa important i transformar el parc municipal perquè recuperi la vitalitat i la riquesa i diversitat floral, convertint-se en un referent botànic i de gaudi del veïnat.

“El passeig de Ribera requereix una actuació de forma immediata, s’han de reparar i mantenir adequadament les instal·lacions de fusta del passeig, restablir les passarel·les que permetien accedir al bosc de ribera, plantar vegetació i interconnectar els carrils bici”, va manifestar l’alcaldable d’Esquerra, Xavier Faura, que reivindica un passeig de Ribera “més amable”, que sigui realment un parc fluvial.

I també al Temple, la candidatura republicana inclou en el seu programa de govern la transformació del parc municipal. “Volem que el parc Teodor Gonzàlez recupere la seua condició històrica de punt de trobada i reunió dels tortosins i les tortosines”, ha dit Faura. En aquest sentit, un dels espais emblemàtics del parc que Esquerra vol recuperar és el Llac Vell per convertir-lo en un espai lúdic pels joves.

A més, Esquerra Tortosa es compromet a renovar els espais d’esbarjo infantil, millorant la il·luminació, la seguretat i amb la substitució dels elements malmesos, així com multiplicant el nombre d’àrees perquè els més menuts puguen gaudir del joc.

Finalment, en l’àmbit cultural el candidat republicà sosté que cal reformar el Teatre Auditori Felip Pedrell perquè continue sent un espai de referència amb una agenda atapeïda d’espectacles i que s’habilite un espai per fer-hi audicions musicals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 9

Últimes notícies