HomeSocietatJoventut obre les preinscripcions en 8 camps de treball d'estiu a l'Ebre

Joventut obre les preinscripcions en 8 camps de treball d’estiu a l’Ebre

La Direcció General de Joventut obre les preinscripcions per a 1.272 places per a 65 camps de treball d’estiu per a joves de 14 a 29 anys.

L’oferta augmenta en 160 places respecte a l’estiu passat, amb cinc camps de treball més i la incorporació de 15 camps inèdits, mentre que la resta són una continuació de projectes iniciats en campanyes anteriors.

Estos camps consten d’una estada de 15 dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caràcter mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural. L’adjudicació de places es farà per sorteig el 4 de maig.

Dels 65 camps, 52 són per a joves catalans, tres són d’intercanvi per a joves de tot l’estat espanyol i una desena són d’abast internacional. Per àmbits territorials, 18 camps de treball es faran a la demarcació de Lleida, 13 a les comarques gironines, 13 al Camp de Tarragona, 13 a la demarcació de Barcelona i 8 a les Terres de l’Ebre.

Per tipologies, els més nombrosos són els relacionats amb el medi ambient (18), seguits dels d’arqueologia (14), medi ambient i patrimoni (11), patrimoni (7), social (4), cultura i medi ambient (3), cultura (2), arqueologia, cultural i social (1), arquitectura, etnologia i paisatge rural (1), esport i patrimoni (1), cultura i patrimoni (1), patrimoni i arqueologia (1) i històric i patrimoni (1).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 36

Últimes notícies