HomeSocietatJuanjo Grau presentarà el dijous 16 de març l'Opuscle de Setmana Santa...

Juanjo Grau presentarà el dijous 16 de març l’Opuscle de Setmana Santa de Tortosa

Amb la presentació de l’Opuscle de Setmana Santa de Tortosa, dijous 16 de març a les 20.30 hores al Centre d’Interpretació del carrer Montcada, s’iniciaran oficialment els actes organitzats per l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa i que duraran fins al 7 d’abril.

En aquesta ocasió obrirà el programa Juanjo Grau, director de la Banda Municipal de Música de Tortosa, que ha estat convidat a fer l’Opuscle en reconeixement pels molts anys que l’entitat ha vingut acompanyant els actes de la Setmana Santa tortosina. Una xerrada sempre molt esperada i que servirà com a preàmbul de la resta d’activitats on destaquen les dos processons, la de la Passió de Diumenge de Rams i la del Silenci, la nit del Dijous Sant.

L’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa, que ha fet públic avui el contingut de tot el programa, continua apostant per fer exposicions, conferències, tamborada, concurs de dibuix i concerts per celebrar el tram final de l’etapa quaresmal de l’Església catòlica a la capital del Baix Ebre. Sor Lucia Caram serà el dissabte 1 d’abril l’encarregada de fer el Pregó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 49

Últimes notícies