HomeMedi AmbientLa Ràpita instal·la un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics

La Ràpita instal·la un punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament de la Ràpita ha instal·lat el primer punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics. Aquest està situat davant del Centre d’Economia Blava de les Terres de l’Ebre, és a dir, a la plaça Carles III, i és de tipus ràpida (p > 40 kW i < 100 kW). Es tracta del primer punt de recàrrega municipal i gratuït, la instal·lació del qual ha suposat una inversió de més de 40.000 euros.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, assegura que “estem impulsant una sèrie de transformacions que ens permeten avançar cap a una societat més sostenible i, per això, cal continuar donant facilitats als rapitencs i les rapitenques perquè puguin fer passos cap aquesta direcció”. Clos afegeix que “seguim treballant per implementar polítiques verdes i transformadores que facin de la Ràpita un municipi més resilient i compromès amb el medi ambient”.

El punt permet realitzar la càrrega simultània de dos vehicles elèctrics combinant un vehicle connectat en corrent altern, és a dir, amb el connector tipus II i un vehicle connectat en corrent continu, és a dir, amb el connector Combo 2 o amb el connector CHAdeMO. Aquest permet carregar el 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en un període de temps d’entre 30 minuts i 1 hora, segons el model de vehicle.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies