HomePolíticaJunts per Roquetes i la Ravaleta presenta el seu projecte de ciutat

Junts per Roquetes i la Ravaleta presenta el seu projecte de ciutat

Avui dimarts la candidata a l’alcaldia Lídia Saura, ha presentat el seu programa electoral “amb 13 propostes realistes i que volen satisfer les necessitats dels roqueteros i roqueteres i a la vegada fer de Roquetes i la Ravaleta la ciutat que tots volen i desitgen. Un municipi cívic, amable, sostenible, verd i més net on hi hagi més accessibilitat, més neteja i més vida socioeconòmica“.

Hem de treballar per a que la vida diària de la nostra gent sigui més amable, eliminant barreres arquitectòniques, arreglant camins i carrers, posant més enllumenat allí on realment fa falta com als Disseminats i fent un municipi adaptat als temps que estem vivint on les zones verdes siguin també una prioritat” destacava Saura.

Convertir les naus de la Lear en una nova casa d’oficis i el Mercat en un centre multiusos social i cultural” son dos de les propostes més ambicioses que Saura inclou en el seu programa.

Cal que les entitats i els col·lectius de la ciutat tinguin espais públics on poder fer actes i esdeveniments de caire cultural i lúdic i també que gaudeixin d’un gran espai per a utilitzar-lo en allò que consideren oportú. A més, amb la conversió de les naus de la Lear volem donar oportunitats d’estudis i treball a aquelles persones joves i en situació d’atur que vegin en aquesta casa d’oficis una sortida laboral al nostre poble”, comentava l’alcaldable per Junts.

Saura proposa la creació de consells assessors de col·lectius i entitats per que considera que cal tenir una relació propera i periòdica amb tota la ciutadania per tractar els problemes i propostes que tenen per fer una ciutat millor. “No podem anar a buscar solament als col·lectius que engloben la ciutat i a les entitats ara quan venen eleccions, cal que hi hagi una relació permanent amb elles; nosaltres com administració hem d’estar sempre al servei del poble”.

La creació d’un patronat d’esports, potenciar la nostra cultura, la reubicació del Casal de jubilats i del Casal de joves i la creació d’una oficina de Turisme” son altres de les propostes que Junts per Roquetes i la Ravaleta porten al seu programa electoral.

Natros no hem vingut aquí a imaginar-nos les coses, natros hem vingut per fer realitat totes aquelles coses que necessita el nostre municipi i la ciutadania, Roquetes necessita un canvi i ara és l’hora de fer-lo realitat. Tenim clar que el nostre projecte és l’únic projecte útil i necessari per Roquetes i la Ravaleta”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 68

Últimes notícies