HomeTreballKentucky Fried Chicken, la popular KFC, obrirà a Tortosa el seu primer...

Kentucky Fried Chicken, la popular KFC, obrirà a Tortosa el seu primer local de les Terres de l’Ebre

La marca Kentucky Fried Chicken (KFC) ha triat Tortosa per a obrir el seu primer local de les Terres de l’Ebre, segons ha pogut saber el Setmanari l’Ebre. La marca global de restaurants de pollastre fregit continua amb el seu pla d’expansió al territori català i espanyol, i ho farà, com en anteriors instal·lacions, al costat del supermercat Supeco, que en el cas de Tortosa està situat a la zona dels Portals.

En l’actualitat, KFC compta amb uns 40 restaurants per tot Catalunya, i la seua obertura comporta de mitjana la creació d’uns 30 nous llocs de treball. Els locals disposen de dos espais, interior i exterior, i en les últimes instal·lacions s’hi afegix la novetat del nou disseny dels quioscos digitals, que inclouen, en la part superior, el menú board en versió digital per a oferir un servei més còmode i senzill als seus clients. També oferixen serveis de delivery mitjançant agregadors, click and collect i un carril KFC Auto per als conductors.

Kentucky Fried Chicken se sumarà a les altres marques de menjar ràpid ja existents als Portals de Tortosa com són McDonald’s i Burger King. KFC, popular pels cubells de pollastre fregit, encara que també hi servixen menús combinats i guarnicions, és una cadena de restaurants amb seu a Louisville, als Estats Units. Fou fundada per Harland D. Sanders l’any 1939, i en l’actualitat compta amb més de 22.000 restaurants en 150 països i es troba en la segona posició a nivell de franquícies, per darrere de McDonald’s.

KFC ocuparà, en concret, una part de l’actual espai del pàrquing que hi ha al darrere del Supeco (antic Carrefour), al costat de la gasolinera. Amb el terreny disponible, els promotors de la inversió tenen previst presentar a l’Ajuntament la corresponent petició de llicència d’obres i posar en marxa el servei en la màxima rapidesa possible.

Amb motiu del Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre, celebrat a Tortosa el passat 13 d’abril, es van donar dades sobre les empreses i llocs de treball creats arran de la posada en marxa dels dos plans parcials desenvolupats als Portals Nord i Centre. Des de 2014, a les empreses locals, i al marge de les comentades implantacions de menjar ràpid, s’hi han sumat marques nacionals com Decathlon, Le roy Merlin, Esclat BonPreu, Mercadona o Norauto, entre d’altres. Es calcula que els polígons comercials de l’entrada de Tortosa acullen actualment prop de 500 llocs de treball.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 61

Últimes notícies