HomeEducacióLa 2a edició dels premis “Impulsant el Talent de les Terres de...

La 2a edició dels premis “Impulsant el Talent de les Terres de l’Ebre” de Remsa aposta per incentivar els estudis extracurriculars

El Projecte Social Remsa ha convocat la segona edició dels ‘Premis Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre’ amb la voluntat de consolidar la seua aposta per contribuir al desenvolupament social del territori també des del suport a la formació dels joves.

Un any més, s’atorgaran dues beques de 1.500 euros als dos estudiants de 4t d’ESO que puguen presentar un millor expedient acadèmic i que, especialment, puguen demostrar una major implicació amb el seu entorn social a través de la seua participació en associacions, entitats o voluntariats.

A la primera edició, es van formalitzar més de 60 candidatures d’estudiants de secundària d’arreu del territori que optaven al premi. Els tres guanyadors (una de les alumnes va cedir el seu premi a un altre participant) van optar per destinar les seues beques a continuar la seua formació al Regne Unit i als Estats Units. En este sentit, l’organització dels Premis Impulsant el Talent del Futur ha vist més convenient que els dos premis de 1.500 euros siguen destinats únicament per completar programes de formació extracurricular dels alumnes que resulten guanyadors.

La convocatòria està adreçada a tots els estudiants que estiguen cursant 4t d’ESO a qualsevol centre educatiu de les Terres de l’Ebre durant el curs acadèmic 2022/2023. Per poder-s’hi presentar, estos alumnes han de tenir una nota mitjana mínima de 7,5 sobre 10 punts. A més, per pujar punts, poden demostrar que realitzen alguna activitat extraescolar o que participen en alguna entitat o associació de tipus cultural, esportiu, social o de voluntariat. Este últim apartat tindrà un pes més important que en l’anterior edició en la resolució dels premis, que es resoldran a través de criteris tècnics i meritocràtics.

Les candidatures es poden formalitzar a la pàgina web beques.remsamemorial.com, on també es poden consultar les bases del concurs. El termini per presentar-se als premis començarà el 12 de juny i s’estendrà fins al 30 de setembre de 2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 93

Últimes notícies