HomeCulturaLa biblioteca Marcel·lí Domingo torna a guanyar el premi Maria Moliner per...

La biblioteca Marcel·lí Domingo torna a guanyar el premi Maria Moliner per la promoció de la lectura

La biblioteca Marcel·lí Domingo ha tornat a guanyar el premi Maria Moliner, un premi que promou el Ministeri de Cultura. L’objectiu d’aquest concurs és incentivar les accions d’animació a la lectura dirigides a tot el veïnatge, amb una atenció especial als col·lectius amb dificultats per a l’accés a la lectura, en qualsevol de les llengües oficials de la comunitat autònoma respectiva i realitzades a les biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants.

Aquesta no és la primera vegada que la biblioteca de Tortosa rep el reconeixement Maria Moliner, sinó que el 2010 i el 2021, ja va guanyar el primer premi. I, de fet, la resta d’edicions ha estat entre finalistes i guardonats. Concretament, enguany ha rebut un premi de 2.777 euros per les activitats d’animació a la lectura que duu a terme, pel treball ‘¡Silencio se rueda! La Comunidad: nuestra biblioteca imaginada’.

D’altra banda, demà 20 de juliol la biblioteca celebrà el 17è aniversari, per la qual cosa ha programat un espectacle de màgia que anirà a càrrec del mag Pol Pavo i que tractarà sobre el valor de les nostres dades personals i com podem fer-ne un bon ús. L’espectacle s’anomena P@ssword i està dins el projecte ‘Qui ets?, dades que parlen de tu?’, organitzat per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i el Servei de Biblioteques de Catalunya.

La regidora de Cultura, Mar Lleixà, ha destacat el treball que duu a terme l’equip de la biblioteca, un equip plenament consolidat. “La biblioteca Marcel·lí Domingo és un referent cultural a la nostra ciutat, actua com a dinamitzadora de l’activitat cultural adreçada a tots els públics“, ha dit Lleixà. També la directora de la biblioteca, Irene Prades, ha fet referència al paper que juga el centre per promoure la lectura a través d’activitats adreçades a totes les edats, des dels 0 anys fins a la gent gran.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

85 + = 92

Últimes notícies