HomeTreballLa borsa de temporers del Consell Comarcal de la Terra Alta assegura...

La borsa de temporers del Consell Comarcal de la Terra Alta assegura la campanya de la verema

La borsa de treball temporal que el Consell Comarcal de la Terra Alta ha activat per treballar a la verema a la comarca té molt bona acollida. Ja són 187 les persones que s’hi han inscrit, 96 de les quals del territori, i que asseguraran la collita del raïm en esta campanya que malgrat que s’han començat a veremar algunes varietats primerenques, es preveu que comenci a finals d’esta setmana o a principis de la vinent.

Estes dades, juntament amb les que presenta la Unió de Pagesos amb la seua borsa de treball que també ha obert amb el mateix objectiu, auguren que la Terra Alta podrà cobrir la demanda de temporers per esta campanya amb treballadors que un cop hagin acabat la jornada laboral podran tornar a casa a descansar. D’esta manera, s’evita que hi hagi grups de temporers instal·lats en albergs de la comarca, l’acumulació de gent i possibles contagis. De fet, a tal efecte i seguint les recomanacions del departament de Salut, l’alberg de Batea no obrirà enguany les seues portes.

Per afrontar esta campanya tan excepcional i amb totes les mesures de seguretat necessàries davant el covid-19, la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, i Xavier Galcerà, conseller comarcal d’Agricultura, s’han reunit avui amb les tres direccions territorials dels departaments de Salut, Treball i Agricultura, representants de la Unió de Pagesos, de la DO Terra Alta i de diferents cellers de la comarca per, entre tots, resoldre dubtes sobre el protocol que han activat els tres departaments per garantir una verema segura per a tothom.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies