HomeEsportsLa camarlenca Arantxa Salvadó quarta al Campionat d'Espanya de XC Marató

La camarlenca Arantxa Salvadó quarta al Campionat d’Espanya de XC Marató

Arantxa Salvadó va ocupar la quarta plaça a la Lalin Bike Race, que en anteriors temporades va acollir proves de l’Open d’Espanya de Marató i d’Ultramarató, i en aquesta edició va convertir-se en l’escenari de disputa del Campionat d’Espanya de XC Marató coronant com a nous campions d’Espanya a Marcos Garcia i a Natàlia Fischer en la categoria elit.

La prova femenina disputada a la població gallega de Lalin a la província de Pontevedra, va constar d’un recorregut de 80 km, amb força desnivell acumulat, en concret més de 2.400 metres, que van aconseguir finalitzar un total de 48 ciclistes. Natàlia Fischer (Fischer Scott), es va imposar amb un temps de 4:06’28”. La ciclista andalusa va fer bons els pronòstics, sortint com a principal favorita, afrontant la carrera com a actual campiona d’Europa de la modalitat. Des de el tram inicial es va distanciar de la resta de rivals, avantatjant a Lara Lois (Federació Gallega de Ciclisme), en dos minuts arribat l’equador de la carrera i a partir d’aquí el seu domini es va incrementar encara més. En meta, finalment van ser més de deu minuts de renda amb els quals es va imposar Fischer sobre Lois, 4:18’24”, que va ocupar la segona plaça, mentre Susana Alonso (Federació Gallega de Ciclisme), es va penjar el bronze, 4:22’39”. La ciclista de Camarles, Arantxa Salvadó (Gobik Bike Factory), va entrar en quart lloc amb 4:29’11”.

La pròxima competició per a Arantxa Salvadó, serà la sexta i penúltima prova de l’Open d’Espanya BTT Marató, l’onzena edició de la Maratón de BTT Sierra de Cazorla, on podría el pròxim dissabte 4 de setembre, assegurar-se el títol de campiona. En l’actualitat i a dos proves per a la finalització de l’Open d’Espanya, les de Cazorla i Epica las Navas-Ruta de los Miradores a la població de las Navas del Marqués a la província d’Àvila, ocupa el primer lloc de la classificació, amb un total de 915 punts, seguida d’Ariadna Rodenas (Kenza Sport Team), amb 747 i Susana Alonso (Extol MTB Team), 574.