HomeSense categoriaLa Cambra de Comerç de Tortosa celebrarà eleccions el pròxim mes de...

La Cambra de Comerç de Tortosa celebrarà eleccions el pròxim mes de maig

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publicava dilluns la convocatòria d’eleccions a les cambres de comerç catalanes, entre elles la de Tortosa. Les votacions tindran lloc el pròxim mes de maig, i es celebraran en dos fases: del 2 al 7 de maig es podrà votar de forma electrònica; i el dia 8 es podrà exercir el vot de forma presencial.

En estos comicis per a presidir la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa estan cridats a votar 13.919 empresaris i empresàries de la demarcació cameral, que inclou les comarques del Baix Ebre i el Montsià i les poblacions de Rasquera i Ginestar (Ribera d’Ebre). Eles votacions es realitzaran sempre i quan  es presente més d’una candidatura per a presidir l’ens cameral.

Els candidats han d’inscriure’s abans del 25 de febrer

La resolució publicada al DOGC indica que els candidats o les candidates que vulguen presentar-se, hauran d’inscriure’s de forma oficial, entre els dies 12 i 25 de febrer. Les votacions per escollir presidents o presidentes de les Cambres de Comerç, destaquen per una certa complexitat. Més enllà del sufragi dels empresaris i empresàries que conformen l’entitat, en l’elecció de la nova junta també decidiran les organitzacions empresarials, les patronals, i les set empreses que més capital aporten durant els pròxims anys de forma voluntària.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 56

Últimes notícies