HomeEconomiaLa Cambra de Comerç de Tortosa, primera oficina ‘Acelera Pyme’ a les...

La Cambra de Comerç de Tortosa, primera oficina ‘Acelera Pyme’ a les Terres de l’Ebre

La Cambra de Comerç de Tortosa forma part des d’este mes de juliol de la xarxa d’oficines ‘Acelera Pyme’, mitjançant un Programa Europeu (FEDER ) i amb la col·laboració de Càmara de España i l’entitat pública empresarial RED.ES. Des d’ara, les empreses de les Terres de l’Ebre que necessiten impulsar la seua transformació digital ja disposen, mitjançant la Cambra de Comerç, d’esta oficina ‘Acelera Pyme’ ubicada a la seu de la institució, al carrer Cervantes de Tortosa, i d’una altra oficina ubicada a l’edifici Lo Sindicat d’Amposta.

La Cambra posa a disposició de les empreses que ho necessiten un espai físic i un de virtual, en què es duen a terme tasques de sensibilització i suport a les pimes i autònoms sobre els avantatges i les metodologies innovadores per a optimitzar el funcionament dels seus negocis. Així mateix, afavorix la demanda de tecnologies innovadores que contribuïsquen a la millora de la seua productivitat, i inclou tant activitats al món digital com activitats in situ de suport i assessorament.

L’objectiu principal del Programa Oficines Accelera Pime és ajudar les empreses a ser més competitives en els seus processos de negoci, producció, productes o serveis, utilitzant tecnologies digitals mitjançant l’impuls de la incorporació sistemàtica de l’economia digital, en concret, de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en l’activitat habitual i en l’estratègia de les pimes, micropimes i autònoms, mitjançant un procés d’acompanyament i l’oferta d’eines clau que maximitzen la productivitat i la competitivitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Francesc Minguell, gerent de la Cambra de Comerç, creu que “ajudarà a millorar la competitivitat de la pime, fomentarà la innovació i donarà suport al canvi dels processos de la pime en el desenvolupament dels seus negocis, cosa que facilita la transició cap a una economia digital, alhora que formaran part del dia a dia d’esta nova oficina ‘Acelera Pyme’”. Adrià Montoro, tècnic superior en xarxes i desenvolupament d’aplicacions web, amb un ampli coneixement del món digital i noves tecnologies, és el responsable de l’oficina.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 27

Últimes notícies