HomeSense categoriaLa Casa de Fusta acull l’exposició ‘La brossa marina és cosa...

La Casa de Fusta acull l’exposició ‘La brossa marina és cosa nostra’

Lidia Pino, directora dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Territori i Sostenibilitat, Francesc Vidal, director Parc Natural del Delta de l’Ebre, Raúl Carles, director corporatiu de Nomen Foods, han inaugurat l’exposició “La brossa marina és cosa nostra”, que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica dels residus marins pel que fa a l’impacte visual, paisatgístic, i en la biodiversitat dels oceans i les platges.

L’exposició es pot visitar a la Casa de Fusta del parc natural, a la Bassa de l’Encanyissada i ha estat finançada per l’acord que manté el parc natural i Nomen Foods, mitjançant el qual la firma aporta un 1% dels beneficis de la comercialització dels productes de Segadors del Delta a la protecció, millora i divulgació del parc.

Durant el 2019 la companyia va destinar el 100% d’aquesta aportació a la campanya Per un Delta Net!, per incidir en la necessitat d’un canvi d’hàbits de consum i un compromís social cap a una economia circular. A més de l’exposició, l’aportació ha servit per a l’adquisició de material necessari per a dur a terme les neteges d’espais naturals, i el desenvolupament d’activitats d’educació ambiental.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 29

Últimes notícies