HomeSense categoriaLa FEHT orgaitza Ia I Jornada ‘Treballa al Turisme’ a les Terres...

La FEHT orgaitza Ia I Jornada ‘Treballa al Turisme’ a les Terres de l’Ebre

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona organitza la I Jornada de “Treballa al Turisme” de les Terres de l’Ebre.

La jornada té com a objectiu principal potenciar tot el sector turístic de la zona de l’Ebre, i està destinada tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguen interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme.

La iniciativa es durà a terme el pròxim dijous 12 de març, de 9 h a 15 h, una quinzena d’empreses del món de l’hostaleria, càmpings, apartaments i restauració, amb presència i rellevància arreu de les Terres de l’Ebre es presentaran en una jornada per tal de captar candidats i candidates que es vulguen dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

La trobada s’ha programat a “l’Espai Ebre km. 0”, a Amposta a l’Av. Sant Jaume, 42-52. 43870), i oferirà als aspirants a conéixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se de forma personal i personalitzada amb els caps de Recursos Humans, i també poder trobar feina.

 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 64

Últimes notícies