HomeSense categoriaLa científica Marta Ponce serà enguany la pregonera de les Festes Majors...

La científica Marta Ponce serà enguany la pregonera de les Festes Majors d’Ulldecona

MONTSIÀ // La científica Marta Ponce Callarissa serà enguany la pregonera de les Festes Majors d’Ulldecona, que se celebraran del 28 d’agost al 5 de setembre.

Ponce és Doctora en Medicina Humana, immunòloga, i treballa actualment a Oxford en l’àmbit del control de qualitat del VMIC – Centre de Manufacturació i Innovació de Vacunes.

En el seu currículum acadèmic destaca, per ordre cronològic, l’estada d’Erasmus en biologia, especialitat cel·lular i molecular realitzat el 2012 a la Universitat de Glasgow, Regne Unit; és graduada en la mateixa especialitat per la Universitat de Barcelona (2013) i màster en Immunologia mèdica avançada per la UB i UAB (2014). Posteriorment, el 2017, va realitzar una estança de Doctorat en Immunologia a la Universitat de Toronto, Canadà, i el 2019 va assolir el Doctorat en Al·lergologia clínica, molecular i cel·lular per la Universitat mèdica de Vienna, Àustria.

Així mateix, ha rebut diverses beques, ha participat en nombrosos cursos, seminaris i congressos, i és autora de desenes de publicacions científiques arreu del món.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 41

Últimes notícies