HomeSocietatLa Coral del CAP El Temple de Tortosa guanya la Gran Final...

La Coral del CAP El Temple de Tortosa guanya la Gran Final d’EufòrICS

L’Institut Català de la Salut va organitzar la primera edició d’EufòrICS, un concurs de talent dirigit als professionals de l’ICS, i s’emmarca en l’estratègia d’Arts en Salut de la institució. En esta primera edició, La Coral del CAP El Temple es va alçar amb el guardó amb més de 1.473 vots telemàtics.

La Coral està formada per professionals que van començar a cantar per poder millorar “el benestar emocional” i que s’ha convertit en una coral de més de 20 membres, que no deixen de trobar-se cada setmana per assajar.

L’objectiu d’EufòrICS és fomentar i descobrir el talent artístic entre els més de 51.000 professionals que treballen als centres de tot el territori, amb el convenciment que les arts i la cultura poden tenir un impacte positiu en la salut de les persones. EufòrICS s’engloba en la iniciativa ICSarts, la comunitat cultural de l’ICS, i en l’estratègia corporativa d’Arts en Salut.

Al càsting s’hi van presentar més de trenta propostes musicals, d’arreu del territori, de les quals el Comitè Editorial d’ICSarts va valorar la creativitat, la qualitat musical, l’originalitat i la posada en escena. Finalment, es van seleccionar 10 propostes (de solistes, grups, cantautors i corals) que van actuar a la Primera Gala Eufòrics, i entre les quals el públic va triar amb els seus vots, emesos telemàticament i en directe, qui eren les guanyadores d’EufòrICS.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 61

Últimes notícies