HomeEducacióNúria Saún i Laura Uguet guardonades amb el Premi Comarcal de la...

Núria Saún i Laura Uguet guardonades amb el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca

Les estudiants de segon de Batxillerat Núria Saún i Laura Uguet, totes dos de Gandesa, han estat guardonades amb el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca.

En esta primera edició del guardó, Saún s’ha emportat el Premi Doctor Ferran i Clua, en la categoria de Ciències i Tecnologia pel treball ‘Els coets d’aigua i la física que els propulsa.’

Per la seua banda, Uguet ha rebut el Premi Joan Grijalbo i Serres, en la categoria d’Humanitats i Ciències Socials pel treball ‘Tu aposta. Creació d’un joc de taula de la Terra Alta’, un joc educatiu sobre la comarca i un espai web que desenvolupa la informació tractada a les preguntes que s’hi formulen.

Les bases del premi també contemplen atorgar un diploma acreditatiu als treballs finalistes presentats en cada categoria. En este cas, i en la categoria de Ciències i Tecnologia, els diplomes han estat per a Jordi Roca, pel treball ‘Rendibilitat d’un habitatge domòtic amb endolls intel·ligents’, i per a Aïda Miró, pel treball ‘Desmitificació dels additius’. En el cas de la categoria Humanitats i Ciències Socials, els finalistes han estat Mireia Segarra, pel treball ‘LGTBIQ+. Estudi sobre el meu entorn en temes LGTBIQ+’, i Marc Álvarez, pel treball ‘Sostenibilitat mediambiental de Port Aventura World‘.

El jurat del premi ha valorat molt positivament els nou treballs de recerca que es van presentar a la convocatòria per l’esforç, el rigor científic, la capacitat de recerca i el procés d’investigació que han portat a terme tots els participants.

L’objectiu d’este premi és el d’incentivar i valorar l’esperit de recerca i d’investigació, el treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica dels estudiants. Cada categoria del premi (Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials) està dotada amb 200 euros. El pressupost total de 400 euros destinats a distingir els guardonats amb el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca ha anat a càrrec de la partida de cultura d’esta anualitat del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies