HomeSense categoriaLa Creu Roja informa als joves sobre la Covid-19 a la Ràpita

La Creu Roja informa als joves sobre la Covid-19 a la Ràpita

LA RÀPITA // La Creu Roja ha engegat durant aquest mes d’agost el programa #CovidSpoiler de sensibilització als joves sobre els riscos de contagi de la Covid-19 en el context de l’oci i de les trobades amb amics. Un grup de membres i voluntaris de Creu Roja s’han desplaçat a diverses poblacions de la comarca del Montsià, entre elles la Ràpita, per cercar grups de joves i conscienciar-los, a través de dinàmiques de joc, de la necessitat de seguir les indicacions sanitàries. 

Les informadores de Creu Roja va estar a la Ràpita els passat cap de setmana i van visitar les diverses zones del Passeig Marítim on s’acumula l’oci nocturn. La interacció amb els grups de joves comença amb una enquesta sobre els riscos de contagi de la Covid-19 per grups d’edat. 

A partir d’aquí, les informadores expliquen d’una forma lúdica (a través de jocs) quines són les mesures que han de prendre evitar rebrots. “El que ens importa és que la gent jove sàpiga fer les coses bé: rentar-se les mans, posar-se la mascareta correctament, com es transmet el virus…”, explica Jasmin Solé, coordinadora del programa a la Creu Roja d’Amposta. 

El programa de conscienciació de joves i adolescents #CovidSpolier l’ha impulsat el departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i Creu Roja amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 87

Últimes notícies