HomeGastronomiaLa cuinera Gessamí Caramés publica un nou llibre dedicat a la cuina...

La cuinera Gessamí Caramés publica un nou llibre dedicat a la cuina marinera de l’Ametlla de Mar

Des del passat 8 de novembre ja es pot trobar a les llibreries el nou llibre de la cuinera calera Gessamí Caramés, la seua segona obra, en esta ocasió dedicada a la cuina marinera. La cuinera, que s’ha fet popular per la presència al programa Cuines de TV3, ha volgut dixar paleses les arrels marineres del seu poble, l’Ametlla de Mar.

Els Ranxos de la Gessa, com s’anomena el llibre, conté fins a 62 receptes de cuina, totes amb peix i marisc, que donen valor al peix de llotja, en moltes ocasions, sense valor comercial, però molt habitual en la gastronomia tradicional, tal com explica la mateixa Gessamí. El llibre es presentarà el pròxim dia 25 de novembre en un acte que tindrà lloc a la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

També, la setmana passada, Gessamí Caramés, propietària i cuinera del restaurant Meleta de Romer de l’Ametlla de Mar, va rebre el guardó de Cuinera Sostenible en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona, per treballar amb productes de proximitat, que siguin sensibles a les produccions ecològiques, i per col·laborar amb productors locals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 65

Últimes notícies