HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona adjudica la redacció del projecte de millora de...

La Diputació de Tarragona adjudica la redacció del projecte de millora de la carretera del Poblenou del Delta

MONTSIÀ // La Diputació de Tarragona mantindrà en els pròxims dies una sèrie de reunions amb els ajuntaments titulars de la carretera la Ràpita al Poblenou del Delta, per tal d’iniciar els treballs de redacció del projecte constructiu de les obres de condicionament de la nova carretera i del corresponent estudi d’impacte ambiental. 

L’adjudicació del projecte s’ha dut a terme este mes de juny i, en pocs dies, ja es comença a treballar per tal que la proposta de millora per a la carretera estiga redactada en el primer semestre de 2022. 

L’empresa Bac Engineering Consultancy Group SL serà la responsable de la creació del projecte d’obres de condicionament, després que haja guanyat un dels lots del concurs públic iniciat per la Diputació per accelerar el disseny de les millores de la via. El segon lot s’ha adjudicat a l’empresa Agresta s.coop, que s’encarregarà de la redacció de l’estudi d’impacte ambiental. Es tracta d’un document que analitza com la nova carretera pot afectar l’entorn natural i planteja les millors solucions per tal de no alterar-lo. 

Actualment, la carretera del Poblenou al Delta és de titularitat dels ajuntaments de la Ràpita i d’Amposta.

Està previst que passe a mans de la Diputació de Tarragona una vegada s’haja aprovat el seu Pla Zonal, un pla que proposa ampliar la xarxa de carreteres de la Diputació afegint-hi vials municipals i defineix una metodologia per prioritzar les actuacions de millora a la xarxa. 

Per tal que s’aprove el Pla Zonal, cal el vistiplau del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, que és l’òrgan encarregat de validar la definició de la xarxa local de carreteres de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 33

Últimes notícies