HomeTreballLa Diputació de Tarragona crea una nova línia d'ajuts per afavorir la...

La Diputació de Tarragona crea una nova línia d’ajuts per afavorir la contractació de persones desocupades

La Diputació de Tarragona ha obert una nova línia d’ajuts dotada amb 3 M€ per a facilitar la contractació de persones desocupades per part de tots els ajuntaments i entitats municipals descentralitzades del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

La Junta de Govern de la institució ha aprovat recentment aquestes subvencions, que es podran sol·licitar a partir de la setmana vinent.

Els ajuts serviran per a sufragar les despeses derivades de la contractació temporal de persones aturades i inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya per a la realització d’obres i serveis d’interès general i social als municipis.

S’haurà de prioritzar la contractació de les persones menors de 35 anys i dels majors de 45 anys, i s’haurà de garantir la presència equilibrada d’homes i dones. A més, s’estableix la durada mínima dels contractes en 90 dies, que hauran d’allargar-se com a màxim el 30 de juny de 2023.

Els 184 municipis i les 6 entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Tarragona podran sol·licitar estos ajuts, que compten amb un pressupost de 3 M€. La dotació màxima per a cada municipi s’ha calculat tenint en compte el nombre d’habitants, la taxa d’atur i la taxa de despoblament tenint en compte l’evolució del padró des del 2011. L’import mínim de l’ajut per a cadascun dels municipis és 9.500 € i el màxim, 75.000 €.

El termini per sol·licitar la subvenció finalitzarà el 16 de setembre. A la nova Guia de Serveis de la Diputació s’inclourà tota la informació referent aquesta nova línia d’ajuts i l’accés directe per fer la sol·licitud corresponent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 79

Últimes notícies