HomeSocietatLa Diputació de Tarragona obre el termini per inscriure's al programa Genius...

La Diputació de Tarragona obre el termini per inscriure’s al programa Genius i evitar la fuga de talent jove

La Diputació de Tarragona posa en marxa una nova edició del programa d’ajuts Genius, que ofereix noves oportunitats als joves amb titulació superior actualment aturats. Les beques, dotades amb 9.300 € per a cadascun dels 10 participants, promouen la realització d’estades professionals a l’estranger, en entitats o institucions vinculades a la Unió Europea i després a la demarcació de Tarragona. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 9 de setembre de 2022.

Esta és la tercera edició del Programa Genius, que consolida així esta línia de suport per a joves i que pretén afavorir una transferència efectiva de coneixements i fer més competitives i innovadores les empreses i institucions de la demarcació de Tarragona. Els principals àmbits d’actuació del projecte són el turisme, l’eficiència energètica i la sostenibilitat o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit de la Unió Europea.

El programa Genius s’adreça a persones menors de 35 anys residents a la demarcació de Tarragona, desocupades demandants d’ocupació, amb titulació superior (universitària, de formació professional de grau superior o amb certificat de professionalitat nivell 3). A més, cal que acrediten coneixements d’anglès o francès (Equivalent al B2 del MCERL). Les pràctiques formatives a l’estranger tenen una durada de 5 mesos i es completaran amb 2 mesos més en un ens públic de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la Diputació de Tarragona, per tal que facen una proposta de millora o de desenvolupament d’un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques en l’entitat estrangera.

Podeu tramitar la sol·licitud per participar d’este programa a la Guia de Serveis de la Diputació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 60

Últimes notícies