HomeSocietatLa Diputació de Tarragona, primer ens públic d’Europa que obté el Segell...

La Diputació de Tarragona, primer ens públic d’Europa que obté el Segell de qualitat EFQM 600+

La Diputació de Tarragona ha obtingut per primer cop el Segell EFQM 600+. L’European Foundation for Quality Management (EFQM) li ha atorgat enguany aquest distintiu després de l’avaluació realitzada per un equip d’experts que va visitar la institució de l’1 al 3 de març. La Diputació supera així el Segell EFQM 500+ obtingut l’any 2019 i es converteix en la primera organització del sector públic de tot Europa que aconsegueix la puntuació 600+ en reconeixement de la gestió excel·lent, innovadora i sostenible de tota l’organització i dels seus organismes autònoms.

És important que les administracions públiques estiguin al servei de les persones i dels municipis i que ho facin amb la màxima excel·lència, innovació i sostenibilitat. Estem molt contents que una organització de prestigi europeu reconegui la feina de la Diputació”, assegura la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. Per concedir aquest guardó, l’equip d’avaluadors de l’EFQM ha valorat molt positivament el procés participatiu impulsat per la Diputació en la definició del seu Pla de Mandat 2020-2023; els serveis i l’acompanyament que ofereix la institució als ajuntaments; el seu sistema de gestió, i la implicació de les persones que hi treballen, entre d’altres.

Durant la seva estada a la Diputació, l’equip d’avaluadors es va reunir amb la presidenta de la institució, va participar de diverses trobades amb els caps d’àrea i amb alguns treballadors i treballadores i va visitar alguns dels seus equipaments per tal de conèixer el funcionament i el sistema de gestió de l’organització. A més de comprovar el compliment dels criteris i l’adaptació de la Diputació al nou model EFQM 2020, l’avaluació també ha tingut per objectiu proposar-hi millores i revisar el Segell 500+ concedit l’any 2019. El Segell EFQM és l’única certificació internacional que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible utilitzant l’avaluació del model EFQM. Actualment, a Europa només 27 organitzacions han aconseguit el Segell EFQM 600+ (6 estrelles).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 11

Últimes notícies