HomeSocietatTortosa renova vuit parcs infantils en diversos barris per a generar espais...

Tortosa renova vuit parcs infantils en diversos barris per a generar espais més agradables per a les famílies

L’Ajuntament de Tortosa està duent a terme una renovació dels elements de lleure als parcs infantils de diversos barris i pobles del municipi per tal que disposen de major comfortabilitat per a les famílies. Concretament, s’està actuant a vuit punts, on s’hi està renovant completament els elements de joc o se n’hi estan instal·lant més.

Foto: Ajuntament de Tortosa

Per barris, a Sant Llàtzer s’ha renovat per complet dos parcs: el del parc dels Països Catalans i el del carrer Ample. També a Ferreries, al parc d’Ausiàs March, a la zona de Quatre Camins; a Remolins, a la plaça de la Immaculada; i al Temple, al parc de les Corts Catalanes. D’altra banda, també s’han instal·lat més elements al parc del passeig de Ribera, que recentment també havia renovat els gronxadors; al parc del Grup El Temple, així com el de la zona esportiva dels Reguers. Tot plegat, suposa una inversió de 58.000 euros.

Foto: Ajuntament de Tortosa

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que estos treballs “volen fer més agradables estos espais per a les famílies“. A més, ha recordat que mesos enrere també s’han renovat per complet altres parcs arreu de la ciutat, com l’existent al passeig central del parc Teodor Gonzàlez; el de la plaça Francesc Macià, a Ferreries; el del passeig Jaume I, al Temple, i l’existent al costat de l’escola Sant Antoni Abat, als Reguers.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 87

Últimes notícies