HomeSocietatLa f脿brica d鈥橢rcros a Tortosa, premiada per la seva seguretat laboral

La f脿brica d鈥橢rcros a Tortosa, premiada per la seva seguretat laboral

La f脿brica d鈥橢rcros a Tortosa ha estat guardonada, per tercer any consecutiu, amb el premi Seguretat Feique 2021, atorgat per la Federaci贸 Empresarial de la Ind煤stria Qu铆mica Espanyola (Feique) per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2021. A m茅s de Tortosa, tamb茅 han rebut aquest premi les f脿briques de Cerdanyola i Sabi帽谩nigo d鈥橢rcros. Aquest bon resultat en mat猫ria de seguretat es deu, en bona part, a la implicaci贸 de les persones que treballen a Ercros aix铆 com a les m煤ltiples accions i activitats que es duen a terme per tal de millorar cada dia tant la seguretat de les persones que treballen a la f脿brica com la de les seves instal路lacions.

La f脿brica de Tortosa t茅 certificat el seu sistema de la gesti贸 de la seguretat i salut laboral segons la norma ISO 45001; t茅 certificades la gesti贸 mediambiental segons la norma ISO 14001 i la gesti贸 de la qualitat segons la norma ISO 9001; i est脿 inscrita en el registre del sistema europeu de gesti贸 i auditoria mediambientals (EMAS). A m茅s, t茅 verificades les seves emissions de CO鈧 d’acord amb la norma ISO 14064.

Aquesta f脿brica pertany a la divisi贸 de qu铆mica interm猫dia d鈥橢rcros. T茅 contractades de manera directa a 119 persones i el 2021 va facturar 94 milions d’euros. Exporta el 90% de les seves vendes a m茅s de 50 pa茂sos de tot el m贸n i 茅s un dels principals productors del m贸n de poliols (pentaeritritol, dipentaeritritol i formiat s貌dic). En aquest centre se situa el departament d’I+D de la divisi贸 de qu铆mica interm猫dia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 65 = 75

脷ltimes not铆cies