HomeSocietatLa fàbrica d’Ercros a Tortosa, premiada per la seva seguretat laboral

La fàbrica d’Ercros a Tortosa, premiada per la seva seguretat laboral

La fàbrica d’Ercros a Tortosa ha estat guardonada, per tercer any consecutiu, amb el premi Seguretat Feique 2021, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2021. A més de Tortosa, també han rebut aquest premi les fàbriques de Cerdanyola i Sabiñánigo d’Ercros. Aquest bon resultat en matèria de seguretat es deu, en bona part, a la implicació de les persones que treballen a Ercros així com a les múltiples accions i activitats que es duen a terme per tal de millorar cada dia tant la seguretat de les persones que treballen a la fàbrica com la de les seves instal·lacions.

La fàbrica de Tortosa té certificat el seu sistema de la gestió de la seguretat i salut laboral segons la norma ISO 45001; té certificades la gestió mediambiental segons la norma ISO 14001 i la gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001; i està inscrita en el registre del sistema europeu de gestió i auditoria mediambientals (EMAS). A més, té verificades les seves emissions de CO₂ d’acord amb la norma ISO 14064.

Aquesta fàbrica pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros. Té contractades de manera directa a 119 persones i el 2021 va facturar 94 milions d’euros. Exporta el 90% de les seves vendes a més de 50 països de tot el món i és un dels principals productors del món de poliols (pentaeritritol, dipentaeritritol i formiat sòdic). En aquest centre se situa el departament d’I+D de la divisió de química intermèdia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies