HomeEsportsLa Federació Catalana de Motociclisme acorda un nou calendari de proves

La Federació Catalana de Motociclisme acorda un nou calendari de proves

Amb la recuperació a poc a poc de la normalitat, després de la crisi de la Covid-19, que va provocar moltes suspensions de proves en els darrers mesos, la Federació Catalana de Motociclisme té previst reactivar els campionats de Catalunya la primera setmana del mes de juliol, sempre que el grau de desescalada seguisca la tendència a la baixa estimada per les autoritats sanitàries.

El calendari aprovat per l’Assemblea General de la FCM tornarà a ser vigent a partir del primer cap de setmana del mes de juliol, i a més des de la Federació, han estat treballant amb Moto Clubs i circuits per a reubicar totes les curses anul·lades els darrers tres mesos. En este sentit, pròximament es faran públiques les noves dates de les proves que s’han ajornat a causa de la crisi de la Covid-19. Cal tenir en compte que l’esport, i la competició en particular, s’haurà d’adaptar als nous protocols d’higiene i seguretat.

La primera cita ebrenca serà el 20 de setembre amb el Trofeu Català de Minimotard i Copa Catalana de Supermotard al Circuit Móra d’Ebre-2, organitzades pel CTP Pilotschool. A continuació seguirà el 18 d’octubre el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i Copa Catalana de Promovelocitat al circuit de Calafat (Promo RACC 1 i 2), amb organització a càrrec del Club Esportiu Penya Cent per Hora.

Al mateix escenari el 7 de novembre Copa Catalana de Resistència de Clàssiques, organitzada per la Penya Motorista Barcelona, i el 8 de novembre penúltima prova del Campionat de Catalunya de motocròs organitzada pel Moto Club Amposta al circuit de l’Oriola Parc Intentaran reubicar les proves ajornades des del mes d’abril fins al mes de juny inclòs: Copa Catalana de Promovelocitat al Circuit de Móra d’Ebre, organitzada pel MC Circuit Móra d’Ebre; Copa Catalana de Supermotard al mateix escenari amb organització del CTP Pilotschool; Copa Catalana Trial de Nens de Campredó-Moto Club Tortosa; Trofeu Català de Minimotard  al Circuit Móra d’Ebre-CTP Pilotschool; Campionat de Catalunya de Trial Obert a Tortosa-MC Tortosa.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 75

Últimes notícies