HomeSense categoriaLa flamenca Emma, el conte solidari del projecte Emma per donar a...

La flamenca Emma, el conte solidari del projecte Emma per donar a conéixer el càncer de mama

TERRES DE L’EBRE // La flamenca Emma és el resultat del treball d’un equip de persones que, procedents de diversos àmbits, han unit esforços en suport al projecte per a la investigació en càncer de mama. El conte solidari narra el procés des de la detecció del càncer de mama fins a la seua cura, palesant la necessitat de la investigació per a trobar-hi solucions.

L’autora del relat és Irene López, contacontes i periodista especialitzada en Ciències Polítiques i de l’Administració, i acompanya la flamenca Emma amb dos personatges de la seua creació, en Soleil i la Fangar. Junts expliquen, d’una manera senzilla i didàctica que facilita la comprensió dels infants, que el compromís i la unió de molts individus permet trobar solucions a les dificultats que ens depara la vida o que afecten moltes persones.

Les il·lustracions són de l’Ainhoa Kuns, graduada en Psicologia i especialista en intervencions assistides amb animals. Les figures expressen i provoquen, alhora, infinitat d’emocions que empenyen el lector a reflexionar sobre esta malaltia, sense amargor, encarant-ne el repte per superarlo. 

A través del conte es pretén també donar a conèixer la malaltia als més petits, captar el seu interès amb uns personatges simpàtics i emocionants, fomentar-hi el diàleg sobre el càncer i permetre’ls fer preguntes sobre el tema.  

El projecte Emma vol fer palès l’agraïment al compromís de Linx Edicions, ja que s’hi va sumar sense dubtar-ne, i farà que este conte arribe a molts punts del territori i també de tot Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 20

Últimes notícies