HomeCulturaLa Galera acull la performance "Sintonitzacions" de Paula Vicente

La Galera acull la performance “Sintonitzacions” de Paula Vicente

La Galera participa de l’Ebre, Música & Patrimoni, festival que s’alterna amb l’Ebre, Art & Patrimoni, organitzat a través del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura, dins del programa de Museu de suport territorial, amb actes puntuals que tindran lloc fins al 23 de setembre, a diferents museus i centres d’interpretació de les Terres de l’Ebre.

En esta edició el festival està dedicat a la música experimental pluridisciplinària: “Acústica i noves tecnologies”. Comptarem amb una performance que unirà el fang, la matèria primera de la qual sorgeixen les peces que conformen el fons del museu, amb la música.

D’esta forma, el 5 d’agost, a les 21:00 h, a la Plaça de l’Ajuntament del municipi tindrà lloc la performance: “Sintonitzacions”, a càrrec de Paula Vicente Puiggròs, artista visual de Barcelona. Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Màster d’Arts Visuals per la KaskSchool of Arts de Bèlgica. Ha participat en diferents festivals i exposicions a Catalunya, Bèlgica i Itàlia. També ha fet el curs d’Art sonor: concepte, edició i gravació (Escola Massana, 2021).

Sintonitzacions” és una mostra de música experimental que situa al fang, cedit per Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, com a element central de tota mena de vides i cossos, els quals es vinculen a través del voltatge que emana de la seua unió, és a dir, es tracta d’una relació traduïda en so que qüestiona el valor de l’enfocament constructivista i productivista que es desprèn de l’estil de vida dels països occidentals.

Esta actuació porta aparellada la invitació a reflexionar sobre la capacitat que tenen els éssers (vius o inerts) per afectar-se o transformar-se l’energia amb la missió de prendre consciència del poder de les sinergies entre agents d’un mateix sistema, atès que tots els éssers presenten càrrega electromagnètica, la qual es revela per la fluctuació del voltatge entre cossos conductors quan s’acosten o es connecten entre si.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 27

Últimes notícies