HomeSense categoriaLa Jove Cambra Internacional Terres de l’Ebre presenta el projecte Bike2School

La Jove Cambra Internacional Terres de l’Ebre presenta el projecte Bike2School

La Jove Cambra Internacional de les Terres de l’Ebre (JCI), que té com a objectiu incentivar a tota la joventut ebrenca a participar en el desenvolupament d’un futur millor, potenciar l’economia, la cultura, les tradicions i crear una societat millor i sostenible al nostre territori, va presentar el passat cap de setmana un projecte per dur a terme durant el 2020, el Bike2school.

El director del projecte, Gerard Vidal va explicar durant la prsesentació realitzada a l’Hotel SB Corona de Tortosa, que Bike2School és un programa que vol fomentar l’ús de les bicicletes per anar a l’escola, “fent així que el jovent es preocupi pel medi ambient i el futur del Delta de l’Ebre”. D’aquesta manera Bike2School vol motivar als joves estudiants a que es desplacin amb vehicles no contaminants, sumant-nos al moviment mundial #30daysofbiking del mes d’abril, que promou l’ús de la bicicleta per anar a la feina durant tot el mes.

Amb la voluntat de fer pinya i amb un públic objectiu força clar, “el jovent ebrenc ha de dir la seva, l’empoderament i el sentiment aferrissat a la terra han de ser les claus” apuntava Mercè Adell, presidenta de JCI Terres de l’Ebre, el en seu discurs de benvinguda a l’acte. Des de JCI Terres de l’Ebre declaren que són conscients que l’administració i els ajuntaments estan fent la seva feina, “preparant les carreteres i carrers de les ciutats, perquè l’ús de la bicicleta sigui segur i senzill, però ara som nosaltres qui hem de començar a utilitzar-ho dia a dia”. Entenen aquest programa, no com un programa puntual, sinó com una activitat que comença ara i que ha de tenir una continuïtat diària al llarg dels anys.

D’altra banda, Bike2School, té una vessant solidaria que consisteix amb una recollida de bicicletes per tots aquells menors amb pocs recursos, per poder ajudar-los i facilitar-los un mitjà de transport saludable, ecològic i econòmic i així puguin anar a l’escola amb més facilitat. Aquest projecte de recollida de bicicletes o material de ciclisme es portarà a terme durant tot l’any, es pot contactar per fer el donatiu a través de les xarxes socials de l’entitat.

 

Vídeo

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 72

Últimes notícies