HomeSense categoriaAmposta inicia la renovació de les illes de contenidors soterrats

Amposta inicia la renovació de les illes de contenidors soterrats

Les illes de contenidors soterrats de la plaça de l’Aube i les del carrer Larache ja són accessibles i s’han renovat amb el nou sistema de recollida selectiva. Aviat ho serà també la del carrer Madrid, S’eliminen les barreres arquitectòniques, es millora l’estanquitat dels contenidors i es redueix el temps de recollida a l’alçada de l’institut Ramon Berenguer IV.

L’Ajuntament d’Amposta i el Copate han iniciat ja la renovació de les illes de contenidors soterrats de la ciutat, una actuació que s’allargarà durant els propers mesos i servirà per renovar totes les illes de contenidors soterrats amb el nou sistema de recollida del Copate. 

Amb aquests nous contenidors milloren aspectes del procés de recollida com, per exemple, el temps, que es redueix a la meitat. També es millora la seguretat, ja que s’ha instal·lat una plataforma elevadora que evita que quedi el forat del contenidor al descobert quan el camió el treu per buidar-lo. Finalment, els nous contenidors tenen també un millor sistema d’estanquitat per evitar els problemes de filtracions d’aigua que es produïen amb els anteriors. D’altra banda, l’empresa concessionària disposarà de nous camions rentacontenidors, que permetran netejar els contenidors soterrats per dintre i minimitzar així els problemes amb les olors. Paral·lelament al canvi de contenidors, l’Ajuntament està aprofitant per eliminar les barreres arquitectòniques de les illes. 

“Totes aquestes actuacions ens permetran millorar la recollida d’escombraries”, assenyala la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, qui també agraeix la paciència de la ciutadania amb l’execució de les obres. Marco també avança que paral·lelament s’està treballant amb una campanya de conscienciació per millorar l’ús dels contenidors i reduir les accions incíviques que es produeixen de tant en tant a la ciutat, com la presència de bosses d’escombraries, mobles o trastos vells fora dels contenidors.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 10

Últimes notícies