HomeSense categoriaLa junta directiva del Centre d’Esports Tortosa convoca els socis

La junta directiva del Centre d’Esports Tortosa convoca els socis

ESPORTS // La  junta directiva del Centre d’Esports Tortosa ha convocat els seus socis a l’Assemblea General Ordinària, prevista per al pròxim dimecres 15 de juliol, a les 19 hores al Centre Cívic de Tortosa. 

En l’ordre del dia s’han inclòs nou punts, entre els quals destaquen la informació sobre l’estat econòmic actual, el pressupost per a la temporada 2020/21, el resum de la passada campanya, les activitats previstes per a la pròxima, però sobretot la dissolució de l’actual junta directiva, amb la corresponent designació dels membres de la junta electoral. 

Magi Marquès, que finalitza el mandat de sis anys com a president del club, ha manifestat la seua intenció de presentar-se a la reelecció “en  principi si continuen la resta de membres de la  junta directiva, no tinc cap inconvenient en seguir amb el projecte que van encetar a l’inici de la nostra legislatura, encara que amb nous objectius”.

Marquès espera poder resoldre la situació al més aviat possible, perquè el club puga planificar el futur “tal  com està la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, no sabem què pot passar en el futur; per tant, volem que la junta directiva que es faça càrrec del club tinga temps per a poder treballar”. Abans de fer l’assemblea, la junta va programar una reunió amb els monitors, monitores i col·laboradors que han format part d’esta temporada 2019-20, en la qual han comptat amb 14 equips repartits entre les categories prebenjamí, benjamí i aleví dels centres escolars a Tortosa de Ferreries, Cinta Curto, Temple, Sant Llàtzer, la Mercè, Consolació i Remolins. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 22

Últimes notícies