HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catLa masturbació, l'ofec i les balenes

La masturbació, l’ofec i les balenes

“La masturbació consisteix en l’estimulació sexual dels genitals propis amb la finalitat d’aconseguir l’orgasme…   …l’autocomplaença sexual és una pràctica freqüent en tots dos sexes i a qualsevol edat, fins i tot en altres espècies dels diversificat regne animal.” Sexòlegs, dixit.

Encara que cultural i religiosament la masturbació ha estat tradicionalment mal vista, la ciència ha comprovat repetides vegades que proporciona avantatges, per la qual cosa es considera mèdicament saludable i psicològicament normal, excepte comptades excepcions. Fins aquí d’acord? Bé, sinó, no cal seguir llegint aquest ximple article (com quasi tots els que faig).

Però ull, admirats masturbadors i masturbadores!, pel que sembla, -segons publica la revista mèdica Radiology Case Reports–  i degut a la masturbació, un pacient de vint anys va patir un “pseudomediastí espontani i emfisema pulmonar subcutani”. Simplificant la terminologia mèdica: el jove va patir un problema respiratori important; fet que va requerir una hospitalització de tres dies.

Aquest jove post-puberal és el primer cas documentat que demostra (suggereix) que pel fet de masturbar-se pot provocar, excepcionalment, un trastorn que pot traduir-se amb dolor al pit, dificultat de respirar i engolir i dolor al coll. A més, sembla ser que l’autoexcitació es pot acompanyar (en casos molt puntuals) d’acumulació d’aire als pulmons amb el conseqüent increment del batec del cor. Després de l’hospitalització, els post-adolescent amb fantasies sexuals consumades va necessitar suport d’oxigen, que va disminuir gradualment en el pas de les hores.

La zoologia sexual no te documentada la masturbació de l’animal més gran del planeta, la balena. Però sí que aporta dades de l’òrgan sexual d’aquests cetacis. Són descomunals, de dimensions èpiques: els testicles de la balena blava (l’animal més gros que ha existit mai, amb trenta-tres metres i escaig de llargada i cent noranta tones de pes) serien l’equivalent a dues furgonetes de repartiment, mentre que el penis erèctil pot arribar a dos metres de llargada. Tot i aquesta dimensió exorbitant de l’aparell sexual, les balenes inverteixen només uns vint segons a copular.

Experts en zoologia marina consideren que els “monstres marins”, els éssers misteriosos l’antiguitat, podrien ser en realitat penis de balenes i podrien haver-se confós per enormes serps o grans tentacles. Això sí, aquests albiraments del monstre marí en forma d’una gran serp s’haguessin tingut de produir quan els cetacis estan en plena còpula que és quan els mascles –panxa enlaire- fan emergir el penis de l’aigua. Les balenes guarden els seus òrgans reproductius a l’interior del cos i surten quan comencen els rituals de l’aparellament. Sinó fos així, les balenes no podrien nedar. Tot i els immensos esbufecs d’aquests mamífers marins durant la còpula- i malgrat tenir uns pulmons relativament petits tenint en compte les enormes dimensions estructurals de l’animal- res fa pensar que puguin patir un “pseudomediastí espontani i emfisema pulmonar subcutani” con el jove masturbador que exposava la revista Radiology Case Reports.

I ja posats amb les fantasies no és difícil imaginar –i tenint en compte els coneixements actuals- que en un col·legi religiós de mitjans dels seixanta, el capellà de torn podria afegir als seus arguments habituals en contra de la masturbació (pèls a les mans, assecament de la medul·la,…) el del pseudomediasti espontani i emfisema pulmonar. En el mateix context, també caldria imaginar el malament que ho passaria el professor de ciències naturals al tenir que explicar l’anatomia de les balenes davant d’un públic adolescent i ardent. Salut.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 82

Últimes notícies