HomeSense categoriaLa Mobile Week abordarà a la Ribera d'Ebre l'aplicació del 5G en...

La Mobile Week abordarà a la Ribera d’Ebre l’aplicació del 5G en drons, als ajuntaments petits i al teletreball

RIBERA D’EBRE // Per tercer any consecutiu la Ribera acollirà activitats de la Mobile Week Catalunya. La iniciativa té per objectiu apropar la tecnologia a la societat a través d’activitats gratuïtes, plantejar espais de reflexió i participació per afrontar un present més digital. Als pobles de la Ribera d’Ebre s’han programat dotze activitats prèvies (del 16 de juny al 18 de juny) i tretze actes (del 21 de juny al 23 de juny), durant la Mobile Week Catalunya, pròpiament.

Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha explicat que “algunes són en format presencial i d’altres telemàtiques. N’hi ha d’especialitzades i d’altres obertes a tota la ciutadania. Tothom hi podrà trobar el seu espai, perquè hem pensat accions per a totes les edats”. 

S’hi abordaran temes com l’aplicació del 5G Rural en el món dels drons o en la salut digital; es parlarà de la gestió de dades i la transparència en ajuntaments petits, i del teletreball.

Miquel Vila, coordinador del departament d’informàtica del Consell Comarcal ha dit que “també hi haurà activitats orientades a la innovació social digital per a escoles i a la implantació del comerç electrònic o sobre les energies renovables. M’agradaria destacar el debat sobre el futur de la tecnologia 5G rural que es podrà escoltar per internet i a Cadena Ser – Móra d’Ebre”, ha remarcat Carim “volem reforçar l’aposta de la comarca pel desplegament de la tecnologia 5G”.

Totes les activitats es poden consultar al web

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 8

Últimes notícies