HomeCulturaLa Mostra de Jazz Tortosa convoca el concurs de disseny del cartell...

La Mostra de Jazz Tortosa convoca el concurs de disseny del cartell del festival

Ja és oberta la convocatòria per al concurs de disseny de cartells de la XXIX Mostra de Jazz Tortosa, que tindrà lloc de l’1 al 16 de juliol, organitzada per l’associació Músiques i Events de l’Ebre amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

Els concursants hauran de lliurar els seus dissenys abans del 7 de maig al correu electrònic de la Mostra de Jazz de Tortosa: mostra@jazztortosa.com. La decisió, en la qual es valorarà la relació de les obres presentades amb la Mostra de Jazz de Tortosa, es farà pública en la data que l’organització anunciarà públicament.

A banda del guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 700 € amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí, una selecció dels millors cartells presentats també formarà part d’una exposició pública durant els dies de celebració de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa.

La Mostra, que enguany celebra la 29a edició, s’inclou dins de la programació musical estable de la ciutat i és un referent entre els amants de jazz de la zona on conflueixen el sud de Catalunya, el nord del País Valencià i la franja aragonesa.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 57

Últimes notícies