La pastisseria Larrosa, de Flix, ha pujat al podi del millor pa de Sant Jordi, elaborat a Catalunya, d’este any. L’establiment regentat per Pau Carranza, que ja va guanyar el certamen el 2022, ha tornat a estar entre els millors productes elaborats a tot el país. La pastisseria també és reconeguda per haver estat distingida amb el millor pastís de formatge de Catalunya l’any passat.
El premi, que lliura l’entitat Panàtics, s’ha lliurat a l’estació del Nord, de Barcelona, i el primer premi ha sigut per al forn Bertran, de Badalona. El segon premi ha sigut per la pastisseria Larrosa i el tercer, per a la pastisseria Faixat, situada al carrer Muntaner de Barcelona.
El pa de Sant Jordi és una elaboració que simbolitza la senyera i està formada per un contorn de pa de nous i les barres són dibuixades per un pa de sobrassada sobre una base de pa de formatge. És tradició que el pa es venga durant la setmana de Sant Jordi.
El pa premiat de la pastisseria Larrosa ja es pot trobar a l’establiment i estarà disponible durant tota la Setmana Santa i els dies vinents a Sant Jordi.