HomeSense categoriaLa piscina i el gimnàs del Centre Esportiu del Delta romandran tancats...

La piscina i el gimnàs del Centre Esportiu del Delta romandran tancats fins al 14 de setembre

EDICIÓ PAPER // L’Ajuntament de Deltebre ha ajornat fins al 14 de setembre la reobertura de la piscina i del gimnàs del Centre Esportiu del Delta, després d’haver realitzat una enquesta als usuaris i abonats del centre. “Tenim l’experiència que als mesos de l’estiu és quan els usuaris practiquen menys esport dins de l’equipament. Obrir el centre vol dir reactivar les quotes i per això vam voler preguntar als usuaris”, explica Robert Bertomeu, tinent d’alcaldia de Deltebre Actiu. “El resultat de l’enquesta és que de moment mantindrem el centre tancat fins al 15 de setembre” i les quotes dels abonats es reactivaran a partir del mes d’octubre. “Així evitem baixes d’usuaris i evitem posar en marxa una estructura tan gran a l’estiu quan hi ha menys activitat al centre esportiu”.

Obertura del pavelló per a les entitats
A partir del 22 de juny, en canvi, sí que obrirà portes el pavelló poliesportiu, per tal que les entitats esportives puguen tornar als entrenaments. També s’obriran les instal·lacions exteriors de les pistes de pàdel i les pistes de tennis, que estaran al servei de les associacions i entitats que organitzen casals d’estiu. També s’intentarà avançar al juny l’obertura de la piscina exterior de les instal·lacions esportives de l’Aube per a posar-la al servei dels campus d’estiu.

Activitats dirigides a l’exterior
A partir de l’1 de juliol s’oferiran també activitats dirigides a l’exterior del centre esportiu i a altres indrets del municipi amb l’objectiu de realitzar la pràctica esportiva amb major seguretat per als usuaris.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 97

Últimes notícies