HomeSocietatLa Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l'Ebre valora...

La Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre valora positivament l’acord del Parlament

La Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre valora molt positivament el posicionament del Parlament d’instar el Govern a construir un nou centre sanitari. Tot i això, l’entitat tem que la decisió es guarde en un calaix i crearà una comissió tècnica per a fer un seguiment. Pel que fa a l’ampliació, que la conselleria vol tirar endavant per tal de donar servei mentre duri la construcció del nou hospital, l’entitat es mostra totalment contrària. La plataforma es reunirà amb el Departament de Salut el proper dia 30 de març per fer-los arribar el seu posicionament.

Un dels portaveus de la Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre, Sisco Lahosa, ha assegurat: “Evidentment el resultat al Parlament és satisfactori per al territroi. No només per la Plataforma, és per al territori, però hi ha molts acords al Parlament que a l’hora de la veritat s’han guardat a un calaix. Nosaltres volem evitar que això passe i ja estem confeccionant i tenim suport per a crear una comissió tècnica que s’encarregaria de fer este seguiment”.

“No acceptarem de cap de les maneres esta ampliació que s’està proposant que per molt que diguen que sí al nou hospital, per altra banda t’estan dient que es farà l’ampliació. Dos coses a la vegada no s’ho creu ningú. Nosaltres aquí no hi entrarem”, ha criticat Miquel Franch, un dels portaveus de la Plataforma.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 8

Últimes notícies