HomeSense categoriaLa Policia Local de Tortosa inicia el procés per reforçar la plantilla...

La Policia Local de Tortosa inicia el procés per reforçar la plantilla amb la incorporació de cinc nous agents

TORTOSA //  La Junta de Govern Local de Tortosa ha posat en marxa el procés per a la incorporació, al llarg dels pròxims mesos, de cinc agents a la plantilla de la Policia Local. Aquesta setmana, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat les bases de la convocatòria, que es fan pel sistema de concurs-oposició. La selecció comptarà amb proves de coneixements de català, de cultura general, d’aptitud física, psicotècniques o un reconeixement mèdic, entre d’altres. A més, caldrà fer un curs selectiu i un període de pràctiques. 

Les persones aspirants han de presentar tota la documentació requerida al registre general de l’Ajuntament, dins dels 20 dies naturals des de la data de publicació de les bases. Els detalls d’aquesta convocatòria, així com altres processos de selecció actualment en marxa, es poden consultar a www2.tortosa.cat/borsa

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assenyalat que “amb l’inici del procés per incorporar aquests cinc agents seguim reforçant la plantilla de la Policia Local de Tortosa, que hem anat ampliant de manera progressiva durant els últims anys”. 

Actualment la Policia Local compta amb una plantilla de 56 agents en actiu. Cal recordar que al llarg del 2019 s’han produït algunes jubilacions al cos, per l’avançament de l’edat permesa de la jubilació dels agents dels cossos de seguretat de l’Estat. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 71

Últimes notícies