HomeSuccessosLa Policia Nacional realitza nou inspeccions en explotacions agrícoles del delta de...

La Policia Nacional realitza nou inspeccions en explotacions agrícoles del delta de l’Ebre

La Policia Nacional ha dut a terme nou inspeccions en explotacions agrícoles de les localitats d’Amposta, Deltebre, Camarles i Sant Jaume d’Enveja durant els mesos de juliol i agost en diferents finques d’arròs situades en estos municipis.

Actualment, la campanya de l’arròs, està passat per l’etapa de Birbar, una de les poques tasques que continua sent manual i que requereix un important nombre de treballadors, que solen ser estrangers.

Per este motiu, el passat 28 juliol es va dur a terme la inspecció de cinc finques dedicades a esta activitat. D’estes, només tres plantacions tenien de manera correcta la contractació de tots els seus empleats, en les altres dos, després d’identificar a les persones que es trobaven treballant, es va comprovar que 5 eren ciutadans estrangers que no es trobaven regularitzats.

L’operació policial va finalitzar la primera setmana d’agost, amb quatre inspeccions més, on en una d’elles es va comprovar que tres dels treballadors tampoc comptaven amb el corresponent permís de treball i residencia.

En total es van realitzar nou inspeccions, amb 38 persones identificades, majoritàriament ciutadans del Pakistan, l’Índia, l’Equador i Paraguai, dels quals 8 es trobaven en situació irregular al nostre país. Per este motiu, s’han obert quatre expedients d’expulsió del territori i s’ha procedit a la detenció de dos de persones de nacionalitat pakistanesa per infracció a la llei d’Estrangeria.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies