HomeSocietatTorna el cos iris de Tortosa amb 14 carrosses participants

Torna el cos iris de Tortosa amb 14 carrosses participants

Es notava i molt que hi havia ganes de festa, després de dos anys de pandèmia. La gent s’ha tirat al carrer per a viure amb intensitat el cos iris que ha tingut lloc aquesta tarda de dilluns a Tortosa. Els colors, l’alegria i la disbauxa han tornat a omplir aquest dilluns a la tarda el passeig de la part frontal del parc municipal Teodor González, amb el cos iris que no s’havia pogut gaudir des de l’any 2019.

En total han estat 14 carrosses les que han omplit el recorregut i han tirat el confeti entre tots els assistents a un dels darrers actes de les festes de la Cinta’2022. Entre elles estaven les dues carrosses de les pubilles d’enguany encapçalades per la reina Cinta Herrero Gauxachs del Club Atletisme Terres de l’Ebre) i les dues de les pubilletes amb Neus Forés Roldán de l’Associació Cultural 4 més 1 al capdavant. També hi eren les de les pubilles i pubilletes de l’any 2019 amb Julia Aragón Tafalla de l’Associació Grup d’Abanderats de Tortosa i la reina infanitl Anna Mora Segura, del Club de Rítmica Tortosa. També hi eren les pubilles i pubilletes així com els hereus de l’EMD de Jesús i les pubilles i pubilletes de la ciutat de Roquetes.

Els representants de Grease s’han endut el premi premi del concurs, seguits de la carrossa ambientada en el joc de la Oca i per últim el tercer premi ha recaigut en la carrosa dels membres del Club Volei Roquetes que emulaven el joc de taula del Parxís.

Un cop s’ha acabat la desfilada s’ha donat lloc a la festa de l’aigua que ha tingut lloc davant mateix de l’escenari situat davant mateix del restaurant del Parc.

Galeria d’imatges:

Fotos: Ajuntament de Tortosa

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 12

Últimes notícies