HomeTerres de l'EbreLa primera fase dels ajuts als tributs locals beneficia 115 famílies...

La primera fase dels ajuts als tributs locals beneficia 115 famílies del municipi de Deltebre

La Junta de Govern Local de Deltebre ha aprovat esta setmana la concessió d’ajuts als tributs
locals que beneficiaran 117 famílies del municipi. En total, la quantitat econòmica concedida pels ajuts ascendix a 21.548 euros. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des del govern municipal seguirem reforçant la nostra aposta per les polítiques socials per tal que qui menys puga, menys pague”. De fet, l’alcalde ha recordat que en l’anterior mandat es van crear els ajuts socials i que “en l’actual legislatura seguirem estant al costat dels veïns i veïnes de Deltebre amb menys recursos”. Segons l’Ajuntament, un 90% de les famílies beneficiàries són originàries de Deltebre i un 10%, nouvingudes.

Les ajudes aprovades fan referència a les sol·licituds de l’IBI, la taxa d’escombraries i l’impost de circulació. La resta d’ajudes, com són la participació en activitats
extraescolars,
l’impost sobre l’increment dels terrenys de naturalesa urbana, les contribucions especials, per assistència a l’Escola Bressol, per a l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres i per a la taxa per serveis urbanístics, encara es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre.

L’Ajuntament de Deltebre també disposa d’una línia d’ajuts d’urgència social i d’ajuts a la tarifa social de l’aigua que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre. 

 

Aportació de 6.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”

A tot això cal afegir-hi que la darrera setmana es va presentar un acord de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” que aportarà 6.000 euros per a complementar els recursos destinats a les famílies del municipi en els casos concrets de material escolar i dels productes bàsics de neteja i higiene personal tant d’adults com de nadons.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies

-->