HomeSocietatLa processó del Silenci recorrerà els carrers del nucli històric de Tortosa...

La processó del Silenci recorrerà els carrers del nucli històric de Tortosa durant la matinada

Avui a la matinada del Dijous al Divendres Sant, els carrers del nucli històric de Tortosa seran l’escenari de la processó del Silenci, l’acte més penitencial de la Setmana Santa al municipi, on preval el silenci, i només és trencat pel so dels tambors sords.

El principal protagonista d’esta matinada serà el Crist de la Puríssima, el qual els confrares i confraresses el porten ha collportat i sempre a anat acompanyat per la creu dels improperis. Enguany com a novetat també s’incorporarà durant tot el seguici el pas de la Verge de les Angoixes de la Puríssima Sang, que està conduït només per dones.

La processó sortirà a les dotze de la nit de la plaça de la Immaculada direcció al carrer Jaume Tió, carrer Hospitalet, carrer Rasquera, carrere Major de Sant Jaume, passant per la plaça del Pont de la Pedra i seguirà el mateix recorregut fins a la plaça de l’Àngel, on enfilarà un tram del carrer Montcada, plaça Montserrat, carrer Gil de Federic  per a acabar, com sempre, a la plaça dels Dolors i l’església de la Puríssima.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 73

Últimes notícies