HomeCulturaLa procuradora en cap de la Festa del Renaixement de Tortosa visita...

La procuradora en cap de la Festa del Renaixement de Tortosa visita i reconeix el treball de les entitats i associacions que la fan possible

La 25a edició de la Festa del Renaixement de Tortosa ha posat de manifest el rellevant paper de les entitats, col·lectius i associacions de la ciutat i algun particular, sense els quals no s’hagués aconseguit arribar a assolir una recreació històrica de tant nivell.

Per aquest motiu la Procuradora en Cap, Meritxell Roigé, està presidint el lliurament de reconeixements personalitzats a cadascuna d’elles, obsequiant-los amb una placa commemorativa i una reproducció del cartell oficial de l’edició d’enguany, obra de Pilarin Bayes. En les fotografies es pot veure alguns dels lliuraments, aprofitant en la majoria de casos els moments que el programa d’actes ho permet.

Per exemple al reconeixement al Cor Flumine per la seva Cantina Catorum, les associacions de comerciants i als Lucifers. També l’han rebut l’aniran rebent fins diumenge les Famílies Nobles, l’Orfeó Tortosí, els Quicos, Albert Curto, Golafre i diversos campaments entre molts altres.

Galeria d’Imatges:

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 24

Últimes notícies