HomeOcupacióLa Ràpita acull amb èxit la Fira d’Ocupació amb més de 40...

La Ràpita acull amb èxit la Fira d’Ocupació amb més de 40 empreses i 500 ofertes de faena

La Ràpita va acollir, dijous 30 de març, una nova edició de la Fira d’Ocupació, organitzada per l’Ajuntament de la Ràpita, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. La fira, celebrada al pavelló i firal, s’emmarca dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el Marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

Foto: Cedida

L’esdeveniment estava dirigit a jóvens d’entre 16 i 29 anys que actualment no estudien ni treballen, a jóvens inscrits i no inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, visitants, que no siguen jóvens ni inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i empreses que vulguen contractar jóvens qualificats. Els objectius que es busquen són promoure els canals de comunicació entre les empreses i els jóvens demandants d’ocupació, donar visibilitat als jóvens en la cerca activa d’ocupació, oferir en un sol espai els recursos i les eines per a millorar l’ocupabilitat, impulsar altres alternatives de cercar faena i impulsar i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

Esta edició de la Fira d’Ocupació va comptar amb les ponències: ‘Soc jove, tinc talent, soc futur’, a càrrec de Carlos Bella, consultor en desenvolupament personal i professional (Employer Branding e Inbound Recruiting), i ‘Descobreix les teves empreses Diana’, a càrrec de Toni López, orientador laboral de la Cambra de Comerç.

Foto: Cedida

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, havia apuntat que “seguim apostant de manera decidida per les polítiques actives i generar oportunitats laborals; i, amb la Fira d’Ocupació de la Ràpita, posem les eines a l’abast de la gent jove”. L’alcalde destaca que “és necessari formar el jovent i facilitar-los el contacte amb el món empresarial perquè puguen trobar-se i coordinar-se per a augmentar les seues possibilitats d’ocupació”. D’altra banda, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Francesc Faiges, ha comentat que “és un privilegi que la Ràpita siga seu de la Fira d’Ocupació, un certamen de referència al territori per a la intermediació entre les empreses i les persones que es troben en cerca de faena”. A més, Faiges detalla que “en anteriors edicions, i en esta també, tot i esperar encara el resum de dades definitiu, s’han lliurat prop de 800 currículums i s’han fet més de 400 entrevistes de faena”.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies