HomePolíticaLa Ràpita aprova el Pla de mesures antifrau en la gestió de...

La Ràpita aprova el Pla de mesures antifrau en la gestió de fons europeus: Next Generation

El ple de l’Ajuntament de la Ràpita, reunit en la sessió ordinària del mes d’abril, ha aprovat el Pla de mesures antifrau en la gestió de fons europeus: Next Generation. El pla de mesures antifrau, que ha aprovat el consistori per unanimitat, defineix mesures preventives adequades i proporcionades per a reduir el risc residual de frau, i mecanismes de seguiment per a revisar els processos, procediments i controls relacionats amb el frau efectiu o potencia.

L’objectiu bàsic d’aquest Pla de mesures antifrau en la gestió de fons europeus és permetre a l’Ajuntament de la Ràpita garantir que els fons corresponents al projecte ‘Ròtula Delta’ s’utilitzen de conformitat amb les normes aplicables a la prevenció, la detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos. Per a això es documenta una estratègia dirigida a aconseguir un model d’organització que integra els principis de responsabilitat, transparència, optimització de recursos, compliment, integritat i gestió per objectius, així com el seu seguiment i control.

A banda del Pla de mesures antifrau en la gestió de fons europeus, el consistori ha aprovat la declaració institucional de l’Ajuntament de la Ràpita per a la política de lluita contra el frau.

En el plenari d’avui també s’han aprovat tres mocions: una d’ERC sobre l’espionatge contra el moviment independentista català; una altra del PSC per a la creació d’una unitat de trastorns de conducta alimentària a les Terres de l’Ebre; i la darrera, sobre l’acord amb el món local per al foment i finançament de l’educació de 0 a 3 anys a Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 75

Últimes notícies